masiyah's FotoPage

By: masiyah majisti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 23-Nov-2008 05:26 Email | Share | | Bookmark

Asslamualaikum wwt............
jengok jap kedai yang dah lama ku tinggalkan,bukan sengaja tapi banyak problema,rintangan dan halangan yang terpaksa di terjah dahulu..Alahai 2008 membuka lembaran yang kurang memberangsangkan . 2 hari bukak sekolah my 2nd princess trpaksa d tahan di hospital selama 1 minggu cz jangkitan kuman yg membawa panas melampau hingga sawan.Ya Allah....masa tu perasaan i Tuhan jak yang tahu tak bleh digambarkan dgn kata2 hanya doa yang tiada putus kepada-Nya ku lafazkan Semoga anak kesayangan ku selamat.Sesampai d hospital terus i meluru ke pintu emergency lantas d take over oleh nurse dan doktor yang bertugas masa tu. selang beberapa minit ku lihat keadaan Marsya sudah beransur pulih.Alhamdulilah..baru lah lega.Maka bermulalah lembaran hari2ku di hospital.Suamipun terpaksa bercuti selama seminggu .My 1st princess pn terpaksa cuti sekolah dlm masa tersebut.Keadaan mereka berdua yang tak kentu dan tak terurus.Teruk sanagtlah rasanya semasa berada d hospital.dgn keadaan tidur yg tak sempurna dan selesa,hari2 siang dan mlm mndengar suara jeritan kanak2 yg kesakitan dan ada yg dlm keadaan kritikal bertarung utk hidup.melihat kepada wajah2 ibubapa yg berlinangan airmata.hishhh malaslah mengingat tragedi itu....bila mengenang semua tu badan i pn naik sejuk...alhamdulilah keadaan Marsya taklah teruk sgt cuma kena pantau selalu supaya suhu badan tak terlalu panas.Cuma yang menyakitkan tu bila tiba masa nak ambil darah dan tukar tempat nak masukkan air dlm badan..time tu i pulak yg berlinangan airmata.Mana taknya cucuk sampai 2-3 ka;li blum tentu lagi dpt urat.Marsya da meraung2 kesakitan..kadang2 tu naik meluat tengok doktor n nurse yg buat masa tu.Macam mau ku tendang jak mukak2 dorang tu...Apapun semua tu da berlalu..i ucapkan gak terima kasih pd doktor2 yg merawat Marsya.Tapi every 3 months kami akan selalu melawat hospital.appointment ngn doktor utk memantau perkembangan Sehingga umur Marsya 6 thn.

Pastu.Hari terakhir di hospital i mula rasa mual2...jeng jeng..mengandunglah pulak.....klu mengandung nie bab mengidamlah yang paling malas mo ceta..i ni klu ngidam..fuyhhhh teruk.masuk nasi..nasi kuar..masuk buah..buah kuar...sampaikan minum mineral water..pn kuar balik...imagine la.. i turun 10kg dlm jangka masa 1 bulan.ndak perlu berdiet...selim melim semulajadi tinggal kulit ngan tulang jak.. Keadaan i macam tu sehinggalah kandungan yg ke 7 baru ok sket..tu lah balik2 review doktor cz kurang darah..tapi alhamdulilah semuanya ok.Namun tidak dinafikan prestasi kerja pn merosot.dengan keadaan mcm tu malas mau buat sesuatu yg extravaganza n segala aktiviti sekolahpn malas mau terlibat sgt.Keadaan menghadkan pergerakan.jangkaan melahir 30hb .8.harap2 ,31hb.8 lah dia kuar..jadi anak merdeka...

Dlm masa tu jugaklah sibuk berpacking move ke rumah baru..banyak kerja ooo.kugagahi jugak ..sampai skg ada lg barang yg belum siap susun.

4hb Subuh pukul 2.45am check in hospital.pkl 3.20am i selamat melahirkan princess yg ke-3 Maysarah Adeeba Sempat posa 2 hari jak.hari ke 3 tak posa da,cz dah ada tanda2.hari ke-4..tulah masa yg dia pilih utk kuar....2 bulan bercuti...sempat masuk sekolah 2 minggu.bizi lg ngan exam n kerja2 terakhir di sekolah.........nie lah ni baru sempat meninjau-ninjau..namun barangan2 nun dah banyak yg terjual secara offline.nanti i updatelah content tu. Ok i think stakt nie dulu..nanti klu da bersedia,da settle da semua perkara i akan beroperasi seperti sediakala..da.jgn lupa ya,,melawat kedai i ..


Tuesday, 1-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark



Life is never measured by the years we live or wealth we possess,but by the caring we do,the cheer and love that we share with the people whose heart's we've touched.Happy New Year.May 2008 will bring more joyfull n wellness to us n our beloved family.



Tahun baru,semangat baru,belilah koleksi2 terbaru yang ditawarkan di sini...ini dia jualan masih diteruskan
dan bersempenakan tahun baru Lynn nak adakan promosi .Beli 2 items dari koleksi KB,KC,KM.hanya perlu tambah RM3.00 untuk poslaju flat rate keseluruh Malaysia.Promosi berakhir pada 15hb.Januari 2008.So,friends what makes u freeze.just pick up d fon n sms me n tell me which items u admirer d most to be grab.


SEMUA KOLEKSI GELANG TIGER EYES N KRISTAL SWAROVSKI ADA DI PAGE 2








Monday, 31-Dec-2007 13:48 Email | Share | | Bookmark

wave:



Sunday, 30-Dec-2007 17:23 Email | Share | | Bookmark

tudung di bawah ni last stock.cuma tinggal 8 pasang saja.


sesuai untuk kanak2 yg berumur 5-7 thn






sesuai untuk kanak2 yg berumur 2 thn lebih ke 4 thn.




STRAW BAGS
BIG : RM 15.00
SMALL : RM 10.00





Saturday, 29-Dec-2007 02:31 Email | Share | | Bookmark

SELALULAH BERTANDANG MELAWAT BENLYNN'S CZ EVERYDAY ADA NEW ITEMS YANG AKAN DITAMBAH.SEHINGGALAH SEMUA STOK DI TANGAN HABIS DIUPLOAD.SO U DONT WANT TO MISS THEM ,RIGHT FRIENDS....N DON'T HESITATE TO CONTACT ME.




















datang bersama cermin comel di dalamnya.



RM 1.90



RM 2.90



















[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net